zondag 2 juni 2013

Boekentip: Verslaafd aan jou en Begeerd door jou

Voor de lezers onder ons is het natuurlijk leuk om reviews te geven over boeken die wij al eens hebben gelezen. Vandaag ga ik een stuk schrijven over de boeken Verslaafd aan jou en Begeerd door jou, beide geschreven Sylvia Day. Waarom een review over twee boeken? De boeken zijn een vervolg op elkaar. 

Voor degene die de boekenreeks 50 tinten hebben gelezen, zijn deze boeken zeker een aanrader. In deze boeken komt liefde voor, maar ook veel seks. Het verschil tussen 50 tinten en deze boeken is dat er in deze boeken geen sm voorkomt en niet alleen hij heeft iets meegemaakt in zijn jongere jaren, maar ook zij. Ook vind ik het fijner en beter geschreven en het leest makkelijk weg.


Eva en Gideon leren elkaar kennen bij Cross Industries, het bedrijf van Gideon. Hij valt al meteen met de deur in huis om Eva te vragen of ze een vriend heeft. Uiteindelijk vraagt hij haar of ze zijn seksmaatje wilt zijn, daar komt het iniedergeval op neer. Later in het eerste boek gaan ze daten en dat terwijl Gideon dat eigenlijk niks vindt. Uiteindelijk zijn ze zo gek op elkaar, dat ze overal samen te zien zijn en overal in de roddelbladen terecht komen. Het enige probleem is dat Gideon last heeft van nachtmerries en dat blijft tussen hun relatie instaan. Maar ook Eva heeft last van nachtmerries en op een paar avonden loopt dat totaal uit de hand als ze samen slapen.

Uiteindelijk gaan ze samen in therapie, omdat Eva hem niet altijd vertrouwt. Hij heeft namelijk veel vrouwen gehad waarmee hij het bed deelde voor de lust. Hij had ook een hotelkamer, waar hij met die vrouwen seks had. Voor Eva was dit de druppel om bij hem weg te gaan. De therapeut besloot dat het beter was als ze weer opnieuw zouden beginnen met daten en apart zouden slapen.



In het tweede boek heeft Gideon bijna geen oog meer voor Eva. Hij is weer vaak te zien met zijn oude verloofde en dat bevalt Eva totaal niet. Als ze op een dag met haar moeder en een collega heeft geluncht en ze lopen weer terug naar Crossfire, ziet de moeder van Eva iets en blijft geschrokken staan.. Wat was dat?

Aan het einde van het boek komt de politie bij Eva langs om mede te delen dat Nathan vermoord is. Wie is Nathan? En door wat of wie is hij vermoord?

Dat kun je lezen in bovenstaande boeken!
Op 4 juni komt het derde deel uit.

Liefs,
Carlissa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten